Hoitola Comfort Spa

Hoitola Comfort Spa

Astuessasi Hoitola Comfort Span ovesta sisään, voit jättää kiireen ja huolet taaksesi. Hoitolassa kaikki hoidot tehdään sydämellä, kiireettömästi, asiakasta kuunnellen ja kunnioittaen. Hoitotila on varattu vain sinua varten, täällä Sinä saat hengähtää! Hoitola Comfort Span palveluihin kuuluvat kasvo- ja jalkahoidot, hemmottelevat ja hoitavat vartalohoidot, kuumakivihieronnat, Yumi™Lashes -ripsien kestotaivutus, ripsien ja kulmien kestovärjäykset sekä sokeroinnit. Meiltä saat myös lahjakortit. Hoitola hoidoissa käytetään laadukkaita, tutkittuja ja tehokkaita ammattikosmetiikka sarjoja. Hoitolassa on myynnissä ihonhoitotuotteita. Olet lämpimästi tervetullut kokemaan kokonaisvaltaisen hoitoelämyksen!

Henkilökunta

Employee picture

Maarit

Olen ammattitutkinnon suorittanut SKY-kosmetologi. SKY tulee sanoista Suomen Kosmetologien Yhdistys, joka hyväksyy jäsenikseen vain ammatillisen tutkinnon suorittaneet. Ammattitaidon ylläpitämiseksi osallistun usein alan koulutuksiin, jotta voin tarjota asiakkailleni turvallisia ja laadukkaita palveluita. Tässä antoisassa työssä yhdistyvät asiakkaan auttaminen ja ohjaaminen sekä läsnäolo ja hyvän olon tuottaminen. Kosmetologin työ onkin mielestäni niin ihon kuin mielen hoitoa. Haluan tarjota asiakkailleni hetken hengähdyksen kiireettömässä hoitolassani. Olen työskennellyt vuosia erilaisissa asiakaspalvelutehtävissä. Kosmetologi tutkinnon lisäksi olen kouluttautunut myyntilinjan merkantiksi ja tilasomistus artesaaniksi.

Lahjakortit

Saat tilauksen jälkeen lahjakortin koodin, joka toimii maksuvälineenä hoitolassa. Koodin voit välittää lahjan saajalle miten haluat – sähköpostilla, tulostamalla PDF tai lisäämällä se omaan onnittelukorttiin. Koodi on voimassa kolme (3) kuukautta ostosta.

Ajanvaraus

Hoitola on avoinna arkisin ajanvarauksella. Ajanvaraukset nettivarauksen kautta tai puhelimitse ark. 9 –17 Jotta jokainen asiakas saa oman rauhallisen hoitohetken, puhelin on äänettömällä hoitojen ajan. Soitan sinulle takaisin vapauduttani.

Yhteystiedot

Hoitola Comfort Spa sijaitsee Lempäälässä, Tampereentien varrella lähellä Kuokkalankoskea. Löydät hoitolan autotalli rakennuksesta, sisäänkäynti hoitolaan on Tampereentien puolelta. Auton voit pysäköidä ilmaiseksi hoitolan ulko-oven eteen. Jos tulet hoitolaan linja-autolla, pysäkeiltä on hoitolaan matkaa n. 400 metriä.

Sijainti

 Hoitola Comfort Spa

 +358505150351

 Tampereentie 56 37500 Lempäälä

 hoitolacomfortspa@gmail.com

Ota meihin yhteyttä